بلاگ

کمکس چیست؟ تاریخچه کمکس و روش تهیه کمکس چیست؟

کمکس چیست؟ تاریخچه کمکس و روش تهیه کمکس چیست؟

کمکس چیست؟ تاریخچه کمکس و روش تهیه کمکس چیست؟

کمکس یکی از محبوترین ابزارها جهت تهیه قهوه می باشد، قهوه ساز دستی مدرن که به صورت دستی می‌باشد، که به قهوه ای که توسط کمکس تولید شده است قهوه دمی می‌گویند. ما در این یادداشت سعی داریم شما را با کمکس و تاریخچه و ویژگی های آن اشنا کنیم .

کمکس

تاریخچه کمکس

یک قهوه ساز دستی است که به روش ریختن آب بر روی پودر قهوه عمل می‌کند. این روش به وسیله پیتر شلمبوم  یک شمی دان آلمانی در سال ۱۹۴۱ اختراع شد. برای ساخت این دستگاه

کمکس ، Schlumbohm از دو وسیله‌ی آزمایشگاهی الهام گرفت یکی قیف شیشه‌ای و ارلن مایر – Erlenmeyer. او در قیف شیشه‌ای کانال هوا ایجاد کرد تا چکه کردن مایع در این دستگاه کمکس به راحتی انجام شود. او یک دکمه برای نقطه‌ی اتصال قیف و ارلن مایر در نظر گرفت و پس از تهیه دسته‌ی چوبی زیبا، شما کمکس را یک تکه می‌بینید که در برابر گرما عایق است، یک وسیله‌ی شیشه‌ای از جنس بوروسیلیکات، به اسم کمکس که همیشه  یک رقیب برای شیوه‌های دم کردن قهوه در گذشته و حال بوده است.

اجزای قهوه ساز کمکس

قهوه ساز کمکس شامل یک قیف شیشه ای و فیلتر که با الیاف کاغذ با ضخامت بیشتر از کاغذ معمولی ساخته شده است که کار آن این است که روغن قهوه را می‌گیرد. اولین قدم در ساختن قهوه کمکس قرار دادن کاغذ فیلتر در قیف شیشه ای است و بعد از آن ریختن آب جوش در جهت های مختلف برای دم کردن قهوه خشک است. کمکس از روش تزریقی (Infuson Method) استفاده می کند، که به همین خاطر بسیار از لحاظ طعم و غلظت شبیه به قهوه ساز های چکه ای (Drip Coffee Maker) همچون وی شصت می باشد. ولی به دلیل استفاده از فیلتری که ۲۰ تا ۳۰ درصد ضخیم تر از وی شصت می باشد قهوه ای غنی تر ارائه می دهد.

اجزای کمکس

روش استفاده از کمکس

 روش تهیه :

۱- مقداری آب را جوش می آوریم

۲- میزان ۳۰ گرم دانه قهوه را با درجه ای درشتر از وی شصت و ریز تر از فرنچ پرس آسیاب می کنیم

۳- فیلتر را درون کمکس قرار می دهیم و مقداری آب گرم بر روی آن می ریزیم تا هم بوی کاغذ از بین برود و هم کمکس رو گرم کرده باشیم

۴- آبی که درون ظرف جمع شده را تخلیه می کنیم

۵- قهوه آسیاب شده را اضافه می کنیم

۶- تقریبا به میزان ۶۰ گرم آب با دمای ۹۲ تا ۹۶ درجه سانتیگراد را بر روی قهوه آسیاب شده می ریزیم به طوری که آب به تمام قهوه برسد و حدود ۳۰ تا ۴۰ ثانیه صبر می کنیم تا قهوه به اصطلاح شکوفه بزند (Blooming)

۷- حال مابقی آب که چیزی حدود ۴۴۰ گرم می باشد را در مدت زمان تقریبی ۲ دقیقه به طور دورانی و آهسته بر روی قهوه آسیاب شده می ریزیم

۸- سپس به مدت تقریبا ۱ دقیقه صبر می کنیم تا قهوه در پایین ظرف جمع شود

۹- فیلتر را برمی داریم و قهوه را سرو می کنیم

فروشگاه اینترنتی کافی شاپ

فروشگاه اینترنتی کافی شاپ با گستره‌ای از کالاهای متنوع در زمینه ی کافی شاپ برای کاربران خود «تجربه‌ی لذت‌بخش یک خرید اینترنتی» را تداعی می‌کند. «ارسال سریع»، «ضمانت بهترین قیمت» و «تضمین اصل بودن کالا» سه اصل اولیه است که ما از نخستین روز تاسیس سعی کرده ایم به آن پایبند باشیم.

shop.coffeeeshop مرجعی برای ارایه تجهیزات کافی شاپ شامل لوازم، مواد اولیه، ظروف، نرم افزارهای فروش، پیجرهای فراخوان گارسون و مشتری می باشد.
هم چنین انواع نوشیدنی ها، انواع قهوه، محصولات غذایی و … در این سایت ارایه می شود.
ما می کوشیم تا باکیفیت ترین کالاهارا مستقیم به مصرف کننده ارائه کنیم و امکان خرید آسان و بی واسطه را برای مشتریانمان فراهم کنیم.

»»» فروش انواع قهوه

»»» فروش انواع سس و سیروپ

»»» فروش مواد اولیه کافی شاپ و رستوران

»»» تجهیزات کافی شاپ و رستوران

»»» لوازم و تجهیزات دست دوم کافی شاپ و رستوران

»»» لوازم کافی شاپ و رستوران

»»» لوازم و تجهیزات خانگی

»»» لوازم و مواد شستشو و نظافت تجهیزات کافی شاپ و رستوران

»»» ظروف کافی شاپ و رستوران

»»» لباس کار کافی شاپ و رستوران

دستگاه اسپرسو

دستگاه اسپرسو رکن اصلی  راه اندازی یک کافی شاپ است. فرآیند ساخت تمام نوشیدنی های گرم در کافی شاپ به نوعی وابسته به ماشین اسپرسو است. به شکلی که شنیدن نام کافی‌شاپ یادآور اسپرسو است برای اکثر مردم. در نتیجه شما که تصمیم به راه اندازی کسب و کار خود را دارید باید این موارد را در هنگام خرید دستگاه اسپرسوساز به آن توجه کنید.

  • توان دستگاه اسپرسوساز
  • فشار بخار
  • طراحی فیلترها
  • جنس بدنه دستگاه‌ اسپرسوساز، و کیفیت ساخت آن
  • عملکردهای دستگاه اسپرسوساز
  • گارانتی فروش

 

دستگاه اسپرسو

 

دستگاه آسیای قهوه (گرایندر)

حرفه ای های صنعت قهوه اعتقاد دارند آسیاب( گرایندر) یکی از مهمترین بخش‌های خرید تجهیزات کافی شاپ است. و دلیل آن را عمل آسیاب کردن قهوه می‌دانند. چون آسیاب کردن قهوه جزء حساسترین و مهمترین بخش های یک اسپرسو است. پس آسیاب قهوه یا گرایندر جزء تجهیزاتی است که می تواند در کیفیت خروجی قهوه کافی شاپ تاثیر بسزایی داشته باشد. استفاده از قهوه تازه آسیا شده عطر و طعم جذابی را از قهوه خارج می کند. پس دستگاه گرایندر نیز یکی از ضروری ترین تجهیزات است.

دستگاه آسیای قهوه (گرایندر)

شیکر برقی (shaker)

شیکر های برقی ابزاری برای ساخت بافت های نرم و یکدست از بستنی است. امروزه میلک شیک ها در کافه ها پرطرفدار هستند و این وسیله نیز جزء جدانشدنی از  لیست تجهیزات کافی شاپ است.

شیکر برقی (shaker)

 

دستگاه یخ ساز

آماده سازی نوشیدنی های سرد در کافی شاپ بدون حضور دستگاه یخ سازی قدرتمند امکان پذیر نخواهد بود.

دستگاه یخ ساز

 

دستگاه بلندر(مخلوط کن)

دستگاه مخلوط‌کن برای مخلوط کردن مایعات و همچنین جهت خرد یا آسیاب کردن گوشت، سیب زمینی، پیاز، مغز گردو، برنج، ادویه و اجسام سخت به کار می‌رود. دستگاه‌های مخلوط کن ممکن است پارچ شیشه‌ای یا پلاستیکی داشته باشند. برخی آن‌ها دکمه یخ دارند که می‌توان از آن برای تهیه انواع نوشیدنی‌های خنک استفاده نمود. شرکتهای سازنده این گونه لوازم برقی گاهی دستگاه‌های متنوع و جداگانه به بازار عرضه می‌کنند که بعضی از آنها فقط یک کار خاص را انجام می‌دهد و بعضی با استفاده از لوازم یدکی چند کار مختلف را انجام می‌دهند

دستگاه بلندر(مخلوط کن)

.

تاپینگ بستنی (یخچال بستنی)

ساندویچ میکر (ساندویچ ساز)

اسنک ها و ساندویچ ها جزء آیتم های پرطرفدار منوی کافی شاپ ها هستند. این دستگاه می تواند آماده سازی بخش عمده ای از منوی میان وعده مجموعه شما را به عهده بگیرد.

وافل ساز و کرپ ساز

وافل و کرپ آیتم هایی هستند که منوی صبحانه شما را حرفه ای تر خواهند کرد ؛ برای این منظور شما نیاز به این دو دستگاه خواهید داشت.

وافل ساز
وافل ساز

 

کرپ ساز
کرپ ساز

 

لوازم کافی شاپ و باریستا

لوازم کوچک اما کاربردی در بار سرد و گرم کافی شاپ که نبود هر کدام از آنها می تواند روند کاری بار کافه را مختل کند.

لوازمی از قبیل:

تمپر(Tamper)، ترازو(Scale)، مادلر(Muddler)، یخ خردکن، ترمومتر، گل خامه زن، ناک باکس، شیکر دستی، پیچر

و…

لوازم کافی شاپ و باریستا

منبع : coffeeeshop.com

مطالب مرتبط :

– آموزش قهوه ، باریستا و مدیریت کافی شاپ

– آموزش تخصصی لاته آرت – طراحی روی قهوه

– آموزش تخصصی صبحانه

– آموزش تخصصی قهوه های دمی | موج سوم

– دوره ی آشپزی تخصصی فست فود و پیتزا – ایتالیایی و آمریکایی

– آموزش تخصصی نوشیدنی های سرد | میکسولوژی مولکولی

– آموزش تخصصی رُست قهوه – برشته کاری قهوه

– آموزش تخصصی کیک و شیرینی کافی شاپی – آموزش شیرینی پزی

– آموزش تخصصی مدیریت کسب و کار کافه و رستوران

– دوره آمادگی جهت شرکت در مسابقات قهوه ، باریستا و لاته آرت

با کلیک رو عکس زیر نمونه ویدیوهای آموزشی را در کانال آپارت ما مشاهده نمایید

اشتراک گذاری:

مطالب زیر را حتما مطالعه کنید

دیدگاهتان را بنویسید

مشاوره رایگان شبانه روزی
از طریق واتساپ ارسال کنید