مصرف مکرر فست فودها ذائقه کودکان را تغییر میدهد
.:: مصرف مکرر فست فودها ذائقه کودکان را تغییر میدهد ::
کافی شاپ . کام : مصرف مکرر غذاهای آماده و فست فودها میتواند زمینه را برای بیماریهای قلبی و عروقی فراهم کرده و کودکان را نیز با عادات غذایی ناسالم هر چه بیشتر به سمت مصرف اینگونه غذاها سوق دهد.
یوسف نقیایی در یک گفتوگو اظهار داشت: فست فودها یا غذاهای آماده غذاهایی نظیر پیتزا، ساندویچ های سرد و گرم، سوسیس، کالباس و … هستند که بیشتر این غذاها از نظر محتوای کالری، چربی، قند و نمک بسیار بالاتر از حد استاندارد قرار دارند. وی گفت: از آنجایی که این غذاها عمدتا به شکل سرخ کردنی و با مصرف روغن زیاد تهیه میشوند، علاوه بر کالری زیاد میتوانند به علت مصرف روغنهای نامناسب با اسیدهای چرب اشباع و ترانس بالا زمینه بروز بیماریهای قلبی و عروقی را نیز در فرد ایجاد کرده و سلامت فرد را به خطر بیاندازند.
کارشناس مسؤول تغذیه مرکز بهداشت استان یزد در خصوص مصرف فست فودها برای کودکان، اظهار کرد: استفاده از این غذاها در کودکان، عادات ناسالم غذایی را به دنبال دارد و به دلیل استفاده زیاد از طعم دهندهها و یا مواد قندی و نمکهای طعام ذائقه کودکان را تغییر داده و آنها را به سمت مصرف هرچه بیشتر غذاهای آماده سوق میدهد. نقیایی تصریح کرد: وجود مشکلات بهداشتی در تهیه مواد اولیه فست فودها از بحثهای دیگری است که میتواند سبب بیماری در افراد شود و این مشکلات بهداشتی خصوصا در ایام گرم تر سال با شیوع بیشتری موجب بروز بیماریهای گوارشی در فرد مصرف کننده میشود.
وی گفت: از طرف دیگر در صورتیکه نظارت مناسب بر مواد اولیه این غذاها وجود داشته باشد و از ترکیبات مناسب در تهیه این غذاها استفاده شود، میتواند تامین کننده خوبی از مواد غذایی برای افراد باشد. به عنوان مثال تهیه پیتزا یا ساندویچهای خانگی با مواد کاملا بهداشتی و مغزی میتواند غذایی سالم و مناسب باشد. نقیایی اضافه کرد: نکته کلی در مصرف این قبیل غذاها، علاوه بر اطمینان از مواد اولیه بهداشتی و سالم، رعایت تعداد دفعات مصرف فست فودهاست چرا که استفاده مکرر آنها منجر به چاقی، اضافه وزن و مشکلات ناشی از آن همچون فشار خون بالا، بیماریهای قلبی و عروقی و … میشود.
این کارشناس تغذیه در ادامه در خصوص افزایش مصرف این غذاها در کشور و استان اشاره کرد و گفت: متاسفانه تعداد مرکز عرضه این غذاها در کشور و استان یزد روز به روز رو به افزایش است که نیاز به نظارتهای بیشتر را نشان میدهد. وی گفت: اصلیترین نوع نظارت بر عهده مراکز بهداشت است که از نظر وضعیت بهداشتی و محیطی مراکز تهیه فست فودها و غذاهای آماده را مورد بررسی قرار دهند و در صورتی که مواد غذایی بدون مجوز بهداشت در تهیه غذاها استفاده شوند اجازه فعالیت به مرکز تهیه اینگونه غذاها نمیدهند و این به تنهایی کافی نیست چرا که بسیاری از مواد غذایی دارای پروانه ساخت نیز از نظر تغذیهای مناسب نیستند.
انتهای پیام ، سایت کافی شاپ . کام :: شماره پیام : ۲۶۰
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
آموزش قهوه ، باریستا و مدیریت کافی شاپ
آموزش خصوصی کافی شاپ حرفه ای | ۱۰۰% تضمینی
آموزش تخصصی قهوه ، باریستا و مدیریت کافی شاپ
با مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای کشور
با ارائه مدرک مهارت های باریستا از خانه باریستا ایران ، مدرک بین المللی از سازمان فنی و حرفه ای کشور ، مدرک مدیریت کافی شاپ ازآکادمی QMS ایتالیا ، مدرک آکسفورد انگلستان ومدرک اتحادیه اروپا WTG
آموزش قهوه ، باریستا و مدیریت کافی شاپ به صورت حرفه ای ۱۰۰ % تضمینی
توجه : کلیه آموزش ها با کاملترین و جدیدترین تجهیزات روز دنیا بوده و بازدید قبل از ثبت نام از محیط آموزش بلامانع می باشد . محل آموزش اولین مدرسه قهوه ایران
Coffee & Coffee shopTraining ، Coffee Shop Academy , آموزش کافی شاپ , آموزش قهوه , آموزش طراحی روی قهوه ، آموزش باریستا ، coffee Academy
باریستا | درآمد باریستا (barista) چقدر است؟
کارآموز کیست ؟ | کارآموزی چیست؟
نان چیست؟ | تاریخچه نان در جهان و نان های مدرن
قهوه بدون کافئین و دلایل گرانی آن
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
دیدگاهتان را بنویسید